Vaidoin taustakuvan ja kyseenalaistan valintani. Mietin myös joidenkin tekstien "korjaamista" ja ehkä jopa poistamista. Asia jäi kuitenkin - ainakin toistaiseksi - harkintaan. En ole varma ylipäätä mitä minä tälle blogille teen ja keiden luettavaksi sitä rustaan.

Fuksisuunnistuksesta on toivuttu. Rastit olivat "helpompia" kuin mitä olin kuvitellut, tosin toistivat yhtä ja samaa teemaa. Tyttörakkautta oli kyllä näillä keijuilla ilmassa... Merirosvot kaappasivat voiton eikä minua harmita asia yhtään. Supermiehetkin olivat, noh, vauhti päällä. Loppuviikko menikin muotinäytöstä katsoessa ja klubilla tanssiessa. Muotinäytöstä ihastellessa (tai noh niin..) tulin siihen tulokseen, että tälle tytölle tulee hyvin kylmä talvi, kun ei kaupoista löydy mitään säädyllistä päälle pantavaa. Kiiltävät feikkinahkahousut tällä kropalla, juu, armahdan muita.

Eilinen meni ruokakaupassa jääkaappiin täydennystä haettaessa, epäonnistuneita porkkanalettuja, tehdessä projektityön kanssa tuskaillessa ja synttäreitä juhlittaessa. Muuten hyvä, mutta jostakin on ärsyttävä yskä tullut piireihin mukaan. Viikonlopun aikana teen parhaani sen häätämiseksi. Huomenna on, perjantain kunniaksi, matematiikan tentti. Täytyy vielä selata muistiinpanot läpi ennen huomista.