Kevään ja kesän tullessa bloggauskin jäi. Puolen vuoden tauko, ehkä paremp niin. Elokuussa sain tiedon uudesta asunnosta (YKSIÖ!), uudella paikkakunnalla. Muuttorumba meni odotettua paremmin.

 

Nyt on ollut huomattavasti enemmän sellaista ohjelmaa, josta pidän. Ratkaisevintahan on se, että täällä jokainen meidän porukasta on uudessa kaupungissa. Kaikilla on sama lähtökohta. Ainakin noin melkein. Fuksina olo toista kertaa on ollut mielenkiintoista. Tällä kertaa sitä osaa ottaa enemmän ilon irti siitä. Toisaalta ottaa päähän, kun tämä on kuitenkin kolmas opiskeluvuosi ja sitä osaa jo vaikka mitä, mutta silti moni luulee, että kaikki täytyy alusta asti kertoa. Sanon jos en ymmärrä, sopiiko?

 

Oman porukan kanssa ollan vietetty viikonloppuja yhdessä. Jösses sanon minäkin. Mutta aivan älyttömän mahtavaa! Meidän porukan "vanhemmat" on kyllä niin ihania  Söpöjä, hauskoja, railakkaita. Niiden kanssa ei elämä käy kyllä tylsäksi. Ja sitten on myös nuo tuutorit, jotka ovat härskejä suistaan. Hyvin härskejä. Että voi päästä suusta kaikkea mahdollista!

 

Ollaan tehty tortilloja yhdessä, oltu yhdessä useana iltana ulkona, on ollut viini & juusto -iltaa, keilausta, baareissa hillumista maanantaina, kuokkabileitä, kulkueita, pizza -iltoja, vaellusreissu ja viime viikonloppuna istuttiin iltaa minun luona. Kanasalaattia ja tiramisua. Toivottavasti kelpasi heille. Keskiviikkona on luvassa fuksijuhlat taas. Ostin siivet ja kruunun niitä juhlia varten. Kunhan vain olisi hauska ilta silloin.