Vapaapäivä. Taasen. Herään myöhään, tai ainakin tuntuu siltä. Katson kelloa - se on vähän yli yhdeksän. Milloin minulta on kyky nukkua iltapäivään asti? Ja nyt tarkoitan ihan tavallisen illan päätteksi :) Aamu lähti käyntiin pannullisella teetä. Ihanaa.

Ulkona on kaunis ilma; vain muutama aste pakkasta, vieno tuuli ja maisemat aivan upeat. Jalkakäytäviäkin pilkottaa siellä sun täällä lumihankien alta. Suuntaan kaupungille. Pääsen kampaajalle ilman ajanvarausta. Vaaleisiin hiuksiini laitettiin ympäri ämpäri hyvin tummanruskeita raitoja. Virkistävää vaihtelua. Kiertelin kaupoissa ja tietenkin aivan-liian-ihanassa sisustuskaupassa. Minuun paheeni. Mukaani tarttui sieltä kolme erikokoista lasipurkkia metallikansilla. Niissä on huurteella kirjoitettu No 1, No 2 ja No 3. Alla olevasta kuvasta saa varmaan paremman käsityksen purnukoista. Voisin muuttaa kyseiseen kauppaan any time <3

Yritin suunnitella ohjelmaa viikonlopuksi. Ensiksi ajattelin lähteä Turkuun serkkuni ja hänen perheensä luo. Ikäväkseni serkkuni on menossa lauantaina risteilylle ja sunnuntainakin oli jo suunnitelmia. Sovimme yrittävämme uudestaan myöhemmin keväällä. (Jeps. Nyt on kevät vaikka ulkona on hurjat kasat lunta) Päättäväisenä keksiä jotain virkistävää viikonloppuohjelmaa, soitin tuttavilleni Kokkolaan. Yllätin heidän toden teolla. Tuli sellainen olo, etten soittele ja tapaa ystäviäni ja tuttavia tarpeeksi usein ja paljon. Ikäväkseni heilläkin oli muuta ohjelmaa. Taustatietona täytyy vielä kertoa, että olin aikoja sitten suunnitellut lähteväni tänä viikonloppuna Lahteen, mutta ystäväni joutuikin töihin. En vaivautunut yrittää enempää, kyllä tämä viikonloppu täälläkin menee. Toivottavasti.

Tietyistä asioista olen riippuvainen. Me Naiset -lehden voi tämän päivän jälkeen lisätä siihen listaan. Olin ihan hermoraunioina seitsemältä, kun tiesin, että päivä on oikea, mutta lehteä ei näy missään. Ei puhettakaan, että pärjäisin viikonloppuni, jonka suunnitelmat muutenkin menivät pipariksi, ilman sitä. Soitin postiin. Käskettiin odottaa huomiseen. Yhdeksän maissa Me Naiset ja muut postit (en välittänyt niistä ollenkaan) saapuivat. Nyt on helpottunut ja huojentunut olo.